Tvoj Centar For PC Windows and MAC – Free Download

Rate App

Tvoj Centar For PC Free Download And Install On Windows 10, MacOS, the newest version of "Tvoj Centar" is now available to run on computer OSs such as Windows 10 32bit & 64bit.

Download & ScreenShots:

Screenshot image Screenshot image Screenshot image
Download Now

How To Install Tvoj Centar App on Windows PC & MacBook

Download Tvoj Centar software for PC with the most potent and most reliable Android Emulator like NOX APK player or BlueStacks. All the Android emulators are completable for using Tvoj Centar on Windows 10, 8, 7, computers, and Mac.

  1. Download Emulators for Windows PC from official pages below to install them.
  2. Best emulators are here: BlueStacks.com; Or as an alternative BigNox.com.
  3. Open Android emulator and login with Google account.
  4. Tvoj Centar app available on Play Store. So search and find it.
  5. Choose install option under the Tvoj Centar logo, and enjoy!

FAQ Of Tvoj Centar- Features and User Guide

ŠTA JE TVOJ CENTAR?
Mobilna aplikacija lojalnosti koja ti donosi sjajne popuste i poklone za kupovinu u čak 4 šoping centra.

NA KOJE ŠOPING CENTRE SE ODNOSI?
UŠĆE, BEO, Mercator i Delta City.

KAKO SE INSTALIRA I AKTIVIRA PRI SVAKOJ POSETI?
Skini aplikaciju i registruj se da bi napravio svoj profil. Prilikom registracije imaš mogućnost da izabereš omiljeni šoping centar od navedena četiri kako bi ti se njegov sadržaj prvi prikazivao, kao i kategorije i brendove koje te najviše interesuju. Tokom korišćenja aplikacije možeš da menjaš koji ti je preferirani šoping centar.

KAKO MOŽEŠ DA OSVOJIŠ POKLONE I POPUSTE?
Poeni se sakupljaju na tvom profilu posetom bilo koja od navedena četiri šoping centra. Kada uđeš u neki od njih potrebno je samo da otvoriš aplikaciju „Tvoj Centar“ na telefonu i pritisneš dugme „Osvoji poene“ – i poeni se automatski beleže na tvom profilu. Korišćenjem aplikacije sakupljaš poene i imaš mogućnost da te iste poene pretvaraš u poklone. Svaki šoping centar od navedenih nudi različite nagrade koje se mogu osvojiti u zamenu za poene. Kroz samu aplikaciju imaš mogućnost da se prebacuješ sa jednog šoping centra na drugi kako bi bio/la u mogućnosti da vidiš i saznaš šta sve možeš da osvojiš u centrima.
Uz to možeš koristiti jedinstvene popuste svojih omiljenih brendova dostupnih samo na aplikaciji. Dovoljno je da pokažeš da imaš registrovan profil na aplikaciji „Tvoj Centar“ i popust ti se obračunava direktno na kasi.
Kako bi iskoristio/la ekskluzivnu ponudu aplikacije, potrebno je da konkretnu akciju otvoriš pred osobljem u radnjama na kasi, a sami prodavci će registrovati preuzimanje iste. Nakon što iskoristiš popust, bodovi ti se automatski oduzimaju sa profila.

3 vrste pogodnosti:
• Pokloni i popusti koji se dobijaju za prikupljene poene
• Trajni popusti samo za korisnike aplikacije (a koji ne zavise od prikupljenih poena)
• Aktuelnosti, ponude i noviteti u radnjama u UŠĆE SC, BEO SC, Mercator i Delta City šoping centrima

I ŠTA JOŠ MOŽEŠ NA APLIKACIJI TVOJ CENTAR?
Kako si pri samom registrovanju odabrao šoping centar koji najviše voliš, kao i kategorije i brendove, sama aplikacija ti automatski plasira sadržaj koji je prilagođen tvojim interesovanja. Imaš mogućnost da prvi saznaš informacije o akcijama, novitetima i događajima svojih omiljenih brendova, istražiš zanimljive sadržaje koji te očekuju u centrima, a sve to na jednostavan način i na klik od tebe.

What’s New On New Version Of Tvoj Centar

Disclaimer

This app is the property of its developer/inc. We are not an affiliated partner of Tvoj Centar. Every element about Tvoj Centar apps like images and trademarks etc. are the property of the respective owner of Tvoj Centar.

Also, we do not use our server to download Tvoj Centar apps. Download starts from the authorized website of the Tvoj Centar app.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x