Epic card For PC Windows and MAC – Free Download

Epic card For PC Free Download And Install On Windows 10, MacOS, the newest version of “Epic card” is now available to run on computer OSs such as Windows 10 32bit & 64bit.

Download & ScreenShots:

How To Install Epic card App on Windows PC & MacBook

Download Epic card software for PC with the most potent and most reliable Android Emulator like NOX APK player or BlueStacks. All the Android emulators are completable for using Epic card on Windows 10, 8, 7, computers, and Mac.

  1. Download Emulators for Windows PC from official pages below to install them.
  2. Best emulators are here: BlueStacks.com; Or as an alternative BigNox.com.
  3. Open Android emulator and login with Google account.
  4. Epic card app available on Play Store. So search and find it.
  5. Choose install option under the Epic card logo, and enjoy!

FAQ Of Epic card- Features and User Guide

KORISNICI

Verovatno ste se susreli do sada sa nekom vrstom kartica preko kojih ostvarujete popuste na artikle ili usluge. Epic kartice nisu vezane za jednu firmu niti artikal, a popusti su u vrednosti od 5% do 50% u zavisnosti od usluge, firme i samog artikla. Popusti su vezani za teritoriju grada Niša, s tim da se trenutno radi na širenju mreže, ne samo na ostale gradove u Srbiji već i na države u regionu.

KAKO DO KARTICE?

Registracija za karticu i sama kartica je potpuno besplatna. Vaše kontakt informacije Epic marketing će koristiti u svrhu obaveštavanja o postojećim popustima, kao i o novim firmama u kojima možete iskoristiti popust.

Epic kartice dobijaju i stanari zgrada sa kojima je Epic Marketing sklopio ugovor, kao i najlojalniji korisnici u Epic Holiday-u, a takođe i svi koji se registruju na mobilnoj aplikaciji.

Epic Marketing zadržava pravo da u toku ugovora promeni, doda ili skine sa liste popusta firme ukoliko dođe do promena u poslovanju firmi sa Epic Marketing-om. O svim promenama Epic Marketing je dužan da obavesti korisnike Epic kartica.

ALSO READ:  ☆ IDM Video Download Manager ☆ For PC Windows and MAC - Free Download

KAKO OSTARITI POPUST?

Popust ostvarujete pokazivanjem kartice ili aplikacije sa Vašim QR kodom (u firmama gde je Epic marketing obezbedio popust).

POVRAT NOVCA

Svaki put prilikom kupovine proizvoda ili pružanja usluga ne samo da ostvarujete popust, već dobijate 0,5% potrošene sume nazad. Na kraju svakog meseca se obračunava koliko ste novca zaradili korišćenjem Epic Kartice i do 15-og u mesecu za prethodni mesec dobijate svoj novac.

Što više koristite Epic karticu, više štedite i više zarađujete!

BUDI HUMAN

Svi korisnici Epic kartica doniraju 0.5% od ukupnog potrošenog novca u humanitarnu fondaciju Budi human jer smo svesni činjenice da svi mi moramo da se uključimo u borbu za pomoć deci kojima je najneophodnija za normalan život!

PARTNERI

ŠTA VI DOBIJATE KAO PARTNER?

Time što postajete naš partner dobijate potencijalnih 30 000 klijenata i besplatnu reklamu na našim platformama- facebooku, instagramu, sajtu i aplikaciji. Korisnici kartica će dobijati obaveštenja porukama preko aplikacije, mejla i SMS-a.

KOJE SU VAŠE OBAVEZE?

Registracija u sistem je potpuno besplatna i nema nikakvih skrivenih troškova. Vaša jedina obaveza je da korisnicima Epic kartica obezbedite popust.

What’s New On New Version Of Epic card

Partner grouped in categories

Disclaimer

This app is the property of its developer/inc. We are not an affiliated partner of Epic card. Every element about Epic card apps like images and trademarks etc. are the property of the respective owner of Epic card.

Also, we do not use our server to download Epic card apps. Download starts from the authorized website of the Epic card app.

Related Apps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PlayStorehttps://play.google.com/store/apps/details?id=epic.card.appUrl