Digitalb Kudo For PC Windows and MAC – Free Download

Rate App

Digitalb Kudo For PC Free Download And Install On Windows 10, MacOS, the newest version of "Digitalb Kudo" is now available to run on computer OSs such as Windows 10 32bit & 64bit.

Download & ScreenShots:

Download Now

How To Install Digitalb Kudo App on Windows PC & MacBook

Download Digitalb Kudo software for PC with the most potent and most reliable Android Emulator like NOX APK player or BlueStacks. All the Android emulators are completable for using Digitalb Kudo on Windows 10, 8, 7, computers, and Mac.

  1. Download Emulators for Windows PC from official pages below to install them.
  2. Best emulators are here: BlueStacks.com; Or as an alternative BigNox.com.
  3. Open Android emulator and login with Google account.
  4. Digitalb Kudo app available on Play Store. So search and find it.
  5. Choose install option under the Digitalb Kudo logo, and enjoy!

FAQ Of Digitalb Kudo- Features and User Guide

Digitalb KUDO – App-i që sjell LIVE kanalet e DIGITALB në celularin apo tabletin tënd. Tani nuk humbet asnjë program të preferuar edhe nëse nuk je para televizorit. Shkarko App-in Digitalb KUDO! nëpërmjet Wifi, që të mos konsumoni “internet data” nga operatori juaj mobile.

Karakteristikat e përgjithshme;

*LIVE TV, me 30 kanale televizive.
Kanale gjeneraliste, kanale lajmesh, kanale filmash, kanale për fëmijë, kanale dokumentarësh, kanale muzikore dhe kanale sportive. Shumë shpejt edhe kanale të tjera!

*Catch Up
Mund të rikthehesh në kohë dhe të shohësh programe që janë transmetuar, deri në 72 orë më parë.

*EPG
Çdo kanal vjen me guidën e programeve, me përshkrimin përkatës.

*Parental control
Kontroll prindëror për kufizimin e shikueshmërisë së kanaleve sipas moshës së lejuar.

*Listë favorite
Ju keni mundësine të krijoni një grup kanalesh sipas shijeve tuaja.

*Së shpejti;
VOD
“Remote Control”

Për t’u abonuar në Digitalb KUDO, vizitoni link e mëposhtëm:
https://abonohu.digitalb.al/

——

– Suportohen versionet android me OS 4.04, e më tej.
– Sa bandwidth kërkon? Te paktën 1 Mbps për celular , phablet dhe tablet.

* Përdorimi i internetit mund t’ju ngarkojë me detyrime shtesë nga operatori juaj, i cili ju mundëson mobile data.

What’s New On New Version Of Digitalb Kudo

Në këtë version:

* Mundësia për të ndërruar kanalin duke rrëshqitur poshtë / lart ose duke përdorur menunë anësore, ndërkohë që jeni duke parë një kanal.

* Mundësia për të ndërruar cilësinë e videos

* Shërbime të dobishme për klientin:
1. Pastrim i pajisjeve të përdorura më parë, duke pasur mundësi përdorimi në një tablet / celular të ri.
2. Ndryshim i fjalëkalimit tuaj.
3. Marrja e një fjalëkalimi të ri, në rast se e keni harruar atë ekzistues.

* Funksionon në Android 7.

Disclaimer

This app is the property of its developer/inc. We are not an affiliated partner of Digitalb Kudo. Every element about Digitalb Kudo apps like images and trademarks etc. are the property of the respective owner of Digitalb Kudo.

Also, we do not use our server to download Digitalb Kudo apps. Download starts from the authorized website of the Digitalb Kudo app.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x